https://mobirise.com/

Onze vrienden van de Hot

 

We gaan er niet over liegen, of vals bescheiden over doen. We weten maar al te goed dat Tucimani goed werk doet. We zijn een bende vrienden geworden, eigenlijk nog veel meer dan een vereniging. 

Die grote vriendengroep zien we elke activiteit een beetje groter worden. We doen ons uiterste best om onze activiteiten zo leuk mogelijk te maken. Er is maar één probleem: dat kost vaak een aardige duit! En we willen deze kosten uiteraard niet op onze leden leggen...

Al dat goede werk is alleen maar mogelijk omdat zovelen achter ons initiatief staan. Wij kunnen alleen maar doen wàt we doen omdat anderen ons financieel steunen. 

Vandaag verrasten de vrienden van de Hot ons. Met het geld dat zij uit de verkoop van hun bier haalden ondersteunden zij Tucimani, zodat we weer een hele hoop mensen héél gelukkig kunnen maken.

Het zijn duidelijk mensen met een hart van goud, en we zijn hen zeer dankbaar voor de steun! Met dat geld maken wij heel veel mensen heel blij!

Een dikke merci! 

De prachtige stemmen van Tejater Feminis!

 
Op 12 en 14 januari 2017 organiseerde tejater Feminis twee benefit-voorstellingen voor zowel Tucimani als Alles4Afrika.

Het lokale talent van tejater Feminis is overal bekend, en het is dan ook geen wonder dat de beide voorstellingen een grote massa volk lokte. Onder de deskundige begeleiding van alle zangers, zangeressen en een zeer goede presentator, zongen we met z'n allen de pannen van het dak, of luisterde ademloos naar de geweldige klanken van deze schitterende stemmen op het podium.

Het werd een warme avond, die duurde tot in de late uurtjes van de nacht, en iedereen ging met een tevreden gevoel weer naar huis.
Het enthousiasme en de onbaatzuchtigheid van de vele vrijwilligers (op en naast het podium, maar zeker ook achter de schermen, is hartverwarmend en wij zijn de mensen van Feminis zéér dankbaar voor het warme hart dat zij onze vereniging, maar vooral onze leden toedragen. Hun warme lach gaat ervoor zorgen dat nog veel meer mensen een brede lach op hun gezicht 

Boegbeeld

 

We zijn allemaal een boegbeeld, maar dat horen we eigenlijk niet te zijn.


Dat was de wijze les die we van Veerle Malschaert leerde. Het werd een fantastische avond met heel veel mensen, en dat allemaal door de geweldige mensen van Vrouw & Maatschappij!

Gisteren leerden we dat het oké is om verdrietig te zijn, en dat we dat helemaal niet moeten verstoppen voor anderen.

Natuurlijk kan je altijd bij Tucimani terecht als je droevig bent, of het even niet meer ziet zitten, maar wij gaan er in ieder geval alles aan doen om jouw zo gelukkig mogelijk te maken. Goed?

12 uren van de Vruen

 
Eind 2016 organiseerde de gemeente met bijval van verschillende (sport)verenigingen, de 12 uren van de Vruen voor de cliniclowns en Tucimani
Eigenlijk verschillen Tucimani en de cliniclowns niet zo erg veel van elkaar. Allebei willen ze een lach bezorgen aan hen die dat het hardste nodig hebben.
Het werd een groot succes. Tucimani wenst de gemeente Kortenaken, alle lesgevers, alle sporters en alle vrijwilligers die hieraan voor, en achter de schermen, hebben meegewerkt te bedanken. Dankzij jullie hebben we weer extra mogelijkheden om mensen even al hun zorgen te laten vergeten en weer even te laten glimlachen.

Jullie hebben ons in elk geval een goed gevoel bezorgd.

Wij wensen jullie, dankzij deze weg, nogmaals te bedanken voor al jullie steun. Die geeft ons de kracht om verder te gaan, en ons nog harder in te zetten!