online site builder

Sponsorevenementen

Talrijke warme zielen hebben al evenementen op poten gezet om Tucimani financieel te steunen. We zijn hen ontzettend dankbaar voor hun inzet.

Mobirise

De Hot

De vrienden van de Hot brachten ons een aangename verrassing!  Met het geld dat zij uit de verkoop van hun bier haalden ondersteunden zij Tucimani, zodat we weer een hele hoop mensen héél gelukkig kunnen maken.
Het zijn duidelijk mensen met een hart van goud, en we zijn hen zeer dankbaar voor de steun! Met dat geld maken wij heel veel mensen heel blij!
Een dikke merci! 

Mobirise

Tejater Feminis

Op 12 en 14 januari 2017 organiseerde tejater Feminis twee benefit-voorstellingen voor zowel Tucimani als Alles4Afrika.

Het lokale talent van tejater Feminis is overal bekend, en het is dan ook geen wonder dat de beide voorstellingen een grote massa volk lokte. Onder de deskundige begeleiding van alle zangers, zangeressen en een zeer goede presentator, zongen we met z'n allen de pannen van het dak, of luisterde ademloos naar de geweldige klanken van deze schitterende stemmen op het podium.

Mobirise

Boegbeeld

We zijn allemaal een boegbeeld, maar dat horen we eigenlijk niet te zijn. Dat was de wijze les die we van Veerle Malschaert leerde. Het werd een fantastische avond met heel veel mensen, en dat allemaal door de geweldige mensen van Vrouw & Maatschappij!
Gisteren leerden we dat het oké is om verdrietig te zijn, en dat we dat helemaal niet moeten verstoppen voor anderen.
Natuurlijk kan je altijd bij Tucimani terecht als je droevig bent, of het even niet meer ziet zitten, maar wij gaan er in ieder geval alles aan doen om jouw zo gelukkig mogelijk te maken. Goed?

Mobirise

12 uren van de Vruen

Eind 2016 organiseerde de gemeente met bijval van verschillende (sport)verenigingen, de 12 uren van de Vruen voor de cliniclowns en Tucimani
Eigenlijk verschillen Tucimani en de cliniclowns niet zo erg veel van elkaar. Allebei willen ze een lach bezorgen aan hen die dat het hardste nodig hebben.
Het werd een groot succes. Tucimani wenst de gemeente Kortenaken, alle lesgevers, alle sporters en alle vrijwilligers die hieraan voor, en achter de schermen, hebben meegewerkt te bedanken. Dankzij jullie hebben we weer extra mogelijkheden om mensen even al hun zorgen te laten vergeten en weer even te laten glimlachen.

Over Tucimani

Tucimani is een vereniging voor mensen met een beperking. Tucimani organiseert al sinds 2014 een grote verscheidenheid aan activiteiten in en rond Kortenaken sinds 2014. Daarbij staat het sociale aspect centraal.

INSCHRIJVEN

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!


NEEM CONTACT MET ONS OP